Cum cumpar

Ghid pentru cumpărături


Pasul 1 : 

După ce intrati in magazin, gasiti meniul principal, ce contine categoriile de produse, in cadrul categoriilor veti gasii toate produsele noastre. Alegeti produlul dorit si apasati " Add to cart".

Pasul 2 :

Dupa alegerea produselor dorite, in partea dreapta sus, se afla un dreptunghi pe fundal negru, acesta este cosul dumneavoastra de cumparaturi, faceti click pe el si apoi click pe butonul "View cart".

Pasul 3 :

Acum puteti vedea cosul dumneavoastra. Aici puteti introduce un cupon cadou (ex: reducere 5%) din partea magazinului, daca ati primit unul, si puteti afla costul de livrare, daca este cazul. Click pe " Estimate Shipping & Taxes", selectati judetul dvs si click pe "Get Quotes".  Acum puteti alege " Ridicare personala" sau " Country zone shipping rate" care reprezinta un cost estimativ de livrare, alegeti una din cele doua metode si click pe " Apply Shipping", apoi in dreapta jos apasati butonul " Checkout".

Pasul 4 :

Aveti doua optiuni pentru finalizarea comenzii, Intregistre cont sau Comanda fara cont. Prin crearea unui cont vei putea plasa comenzi mai facil si rapid, vei putea fi la curent cu statusul comenzii plasate, si vei putea vedea istoricul comenzilor din urma. Introduceti datele dvs., selectati adresa de livrare, metoda de livrarea si metoda de plata, pentru plata prin transfer bancar, veti primi instructiuni in pasul urmator "Confirmarea comenzii"

Acum comanda dvs. a fost palsata si in cel mai scurt timp veti fi contacta de catre personalul nostru in vederea stabilirii detaliilor finale.


Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.