Despre noi

Societatea Arta Lemnului SA Câmpina a fost fondată în anul 1994  prin divizarea de Anteco. În anul 2000 fabrica a fost privatizatădevenind unul dintre cei mai importanţi producători din Prahova de mobilă tapiţată şi confecţionată din PAL.
Cu un efectiv de aproximativ 50 de angaja
ţi şi cu spaţii industriale de 7.000 mpArta Lemnului SA Câmpina produce şi comercializează canapele, fotolii şi colţare, care au un pronunţat caracter practic, destinate unor spaţii cu diverse destinaţii cu suprafeţe mici, unde fiecare metru utilizabil este important. Iată de ce, toate canapelele noastre sunt extensibile, au spaţii de depozitare, precum şi spătare în extensie. Caracterul practic şi cel funcţional, dar şi trăinicia lor, dovedite, sunt principalele criterii care stau la baza proiectării produselor noastre.

Aspectul estetic, extrem de important, este  subordonat func
ţionalului, dar, împreună cele două îşi găsesc simbioza într-un tandem extremde atrăgător şi profitabil pentru clienţii noştri. De asemenea, executăm la comandă  mobilier divers, adaptat şi croit scopului pentru care acesta este destinat.

Produsele noastre sunt certificate SR EN ISO 9001/2008Arta Lemnului SA Câmpina oferind standard o garan
ţie de 24 de luni.
Datorit
ă succesului şi de-alungul timpului, ne-am constituit o reţea de distribuţie formată din peste 20 de magazine partenererăspândite în toată ţara, pe care le-am fidelizat datorită calităţii si profitabilităţii produselor noastre.

Daca dori
ţi produse pe cât de trainice, pe atât de accesibile, vă aşteptăm cu drag la sediul nostru sau în magazinele din toată ţara!